ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Πληρωμής :

Α) Μέσω αντικαταβολής :

Τα προϊόντα έρχονται  με την εταιρεία μεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής, με επίδειξη της ταυτότητάς σας. Δεν ισχύει για ποσά άνω των 500,00 € (ΠΟΛ.1216/2014), για τους καυστήρες αερίου – πετρελαίου, τις πλαστικές δεξαμενές  και για τα προϊόντα επαγγελματικής ψύξης.

Με το άρθρο 6 του ν. 5073/2023 τροποποιείται μεταξύ άλλων η παρ. 2 του άρθρου 54 του ΚΦΔ, περί επιβολής προστίμων και ορίζεται το πρόστιμο (διπλάσιο της συναλλαγής με μετρητά) για τις πληρωμές 500 ευρώ και άνω οι οποίες γίνονται με μετρητά. Η διάταξη ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης στο ΦΕΚ, ήτοι από τις 12.12.2023.

Συγκεκριμένα με την τροποποίηση της περίπτωσης θ της παρ. 2 του άρθρου 54 προβλέπεται πρόστιμο  ίσο με το διπλάσιο της καταβληθείσας με μετρητά αξίας των στοιχείων λιανικής πώλησης που εκδίδονται για τη συναλλαγή, για κάθε παράβαση της περ. ιζ) της παρ. 1 του άρθρου 54 του ΚΦΔ [(ιζ) δεν συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις της παρ. 3 του άρθρου 20 του ν. 3842/2010.)]

Υπενθυμίζουμε ότι η παρ. 3 του άρθρου 20 του ν. 3842/2010 ορίζει τα εξής:
«Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά

Β) Μέσω χρέωσης  πιστωτικής κάρτας :

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Τράπεζας Eurobank, η οποία είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών, αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων. Η Eurobank σαν τράπεζα εγγυάται για την ασφάλεια των συναλλαγών και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αποθηκεύει ευαίσθητα στοιχειά καρτών πληρωμών (ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΤΑΣ , ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ , CVV2) στα συστήματα της.

Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω καρτών υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες παρακαλούμε όπως πριν την υποβολή της συναλλαγής σας επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποβάλλοντας μας το σχετικό ερώτημα. Επιπλέον, μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Eurobank.

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σας στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας ζητηθεί να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας με καλυμμένα τα τέσσερα (4) τελευταία ψηφία στο στο info@digi.gr.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει ο πιστωτικός έλεγχος επιτόπου στο κατάστημα. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιλέξτε «πληρωμή με αντικαταβολή» και τη στιγμή της παραλαβής στο κατάστημα ζητήστε από τον υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσει να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής σε «πληρωμή με πιστωτική κάρτα». Για την αποδοχή και την χρέωση της κάρτας κρίνεται απαραίτητο να είναι παρών ο κάτοχός της και να έχει μαζί του την ταυτότητά του. Ζητάμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτα, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε κανένα τρίτο.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ 4 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Γ) Μέσω κατάθεσης ή τραπεζικής μεταφοράς σε τραπεζικό μας λογαριασμό:

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του web banking :

EUROBANK: ΙΒΑΝ :GR7302602970000190200540505 Δικαιούχος : (DIGI ΚΑΙ ΣΙΑ E.Ε.)

ΕΘΝΙΚΗ: IBAN: GR7101102110000021100492558 Δικαιούχος: ( DIGI ΚΑΙ SIA E.E.)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR6101722100005210097704468 Δικαιούχος : (DIGI ΚΑΙ ΣΙΑ E.Ε.)

ALPHA BANK: IBAN:GR7801407020702002002016452 Δικαιούχος : (DIGI ΚΑΙ ΣΙΑ E.Ε.)

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο e-mail info@digi.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο  2310-851377.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων με την εταιρία μας, ενδέχεται η τράπεζα να μας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων, το λογιστήριό μας ενημερώνεται άμεσα μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματός μας για την πληρωμή σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα λάβετε σχετικό e-mail με θέμα «Επιβεβαίωση πληρωμής».

Τρόπος αποστολής:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική με παράδοση στην είσοδο της πολυκατοικίας ή Courier

Η αποστολή είναι δωρεάν όπως επίσης και η αντικαταβολή, εντός Ελλάδος.