Η εταιρεία Digi.gr ιδρύθηκε το 2016 με αντικείμενο την εμπορία κλιματιστικών μηχανημάτων,συστημάτων θέρμανσης, προϊόντα επαγγελματικής ψύξης και ταμειακών μηχανών.

O ιστότοπος www.digi.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην 28ης Οκτωβρίου 32 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 800773127 , Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς, Αρ. ΓΕΜΗ 000140439504000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@digi.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 851377

Εμπορεύεται τα κλιματιστικά Carrier, TOSHIBA, TOYOTOMI, LG, GREE, SENDO, AUX. Στη θέρμανση προϊόντα των εταιρειών Buterus, Vaillant, Bongioanni, Sime, Riello,Baxi. Για επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες, διαθέτει διαχρονικές και αξιόπιστες  λύσεις από την Intercool και την Thinkcool. Στις ταμειακές μηχανές προϊόντα των εταιρειών DATATEC και RBS.

Διαθέτει πανελλαδικά τα προϊόντα της με δωρεάν μεταφορικά και με βαθιά τεχνογνωσία, δίνει πάντα τις καλύτερες λύσεις τόσο στη ΨΥΞΗ όσο και στη ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα digi.gr οι καλύτερες λύσεις σε κλιματισμό, θέρμανση και επαγγελματικά ψυγεία.